Medische fitness

Fysiofitness onder begeleiding?

Heeft u gerevalideerd van een blessure en/of wilt u Fysiofitness onder goede begeleiding? Dat kan bij praktijk Doortast. In onze oefenruimte zijn alle benodigdheden aanwezig om u goed te kunnen begeleiden bij het sporten.

We maken voor u een persoonlijk schema waarin we geregeld evalueren en nieuwe doelen formuleren om zo optimaal mogelijk te trainen.

Velen van ons vinden het lastig een goed balans te vinden tussen werk en sport. Het kan ook zijn dat u fitnessen helemaal niet leuk vind of dat de drempel naar het gaan van de sportschool te hoog is. In deze gevallen kan fysiofitness bij Doortast uitkomst bieden. Hoe gaat het in zijn werk: u neemt contact met ons op om een eerste afspraak te maken. Tijdens het eerste gesprek bespreken wij uw persoonlijke doelen, kijken we of er lichamelijke beperkingen zijn en gaan we meteen al de oefenzaal in om u wegwijs te maken met het apparatuur. Vind u het leuk en wilt u bij ons komen sporten, dan maken wij vervolgafspraken om de trainingen te starten. In de week hebben wij meerdere sportgroepen waarin u kunt meedoen. In deze sportgroepen sport iedereen met zijn eigen trainingsschema volgens zijn / haar doelstellingen, maar wel onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Voordelen van fysiofitness bij Doortast?

  • Een goed en persoonlijk trainingsschema
  • Elke 2 maanden evaluatie en formuleren eventuele nieuwe doelen
  • Er is altijd een fysiotherapeut in de buurt om uw vragen te beantwoorden en/of u te begeleiden.
Sporten met professionele begeleiding? Bij Doortast kan het.
J.F.
Lees verder
Al jaren kampte ik met lage rugklachten. Dankzij de therapeuten van Doortast heb ik de perfecte modus gevonden met deze klachten om te gaan.
Daniel G.
Lees verder
Een fijne praktijk. Kundige en duidelijke therapeuten. Ik raad deze praktijk zeker aan.
Marjolein
Lees verder
Zeer prettige praktijk. Je kan altijd snel terecht en wordt kundig geholpen. Wat ik erg fijn vind is dat alle disciplines onder een dak te vinden zijn.
Carl
Lees verder
Dankzij de juiste therapie kan ik weer blessurevrij trainen en sporten
Greet
Lees verder
Door de dry needling behandeling kan ik mijn arm weer vrij bewegen
Joop
Lees verder
Het fijne aan Doortast is dat er veel verschillende methodieken worden toegepast
Esther
Lees verder
Bij Doortast maken ze het waar: vandaag bellen is morgen (soms ook al vandaag) een afspraak!
Anoniem
Lees verder
Ik had al meerdere fysio's bezocht voor mijn rugklachten, maar met de manuele therapie bij Doortast ben ik er eindelijk van af!
Carolien F
Lees verder
Na mijn zwangerschap bleef ik bekkenklachten houden. Met de deskundige begeleiding in de oefenzaal zijn mijn klachten verdwenen.
Sarah
Lees verder
Mijn dochter van 11 jaar kwam met knieklachten bij Doortast; met de therapie en huiswerkoefeningen zijn de klachten verdwenen en kan mijn dochter weer pijnvrij hockeyen.
Henk P.
Lees verder
Ik ben reuze tevreden over Praktijk Doortast!
Vorige
Volgende