Leefstijl advies

Waarom leefstijladvies?

Je leefstijl bepaald hoe gezond je bent en of je gevoelig bent voor het ontstaan van lichamelijke klachten. Mensen die ongezonder zijn, zijn nou eenmaal kwetsbaarder dan mensen die een gezonde leefstijl hebben. In deze tijd en in de praktijk zien we steeds vaker dat mensen moeite hebben om een gezonde leefstijl te hanteren. Steeds meer mensen werken veel achter de computer, de druk van de maatschappij neemt toe met als gevolg een toename van stress. Onze eetpatronen veranderen en sporten schiet er vaak bij in. Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat je de grip over je gezondheid verliest. 

Het lichaam reageert hierop door steeds meer behoefte te hebben aan bijvoorbeeld makkelijke voeding en drankjes waar veel suikers in zitten. Helaas zorgt dit er juist voor dat je gezondheid achteruit gaat en terecht komt in een neerwaartse spiraal. Kun je hier iets aan doen? Jazeker. Onze therapeuten hebben zich gespecialiseerd in leefstijladvies, voeding en sport begeleiding. De perfectie combi om met ons te kijken hoe je je leven het beste vorm kan geven. 

 

Is leefstijladvies voor mij van toepassing?

Dat kan. Als je merkt dat je het lastig vind om je dagelijkse patronen aan te passen of je hebt het gevoel dat je eet en / of drink patronen niet gezond zijn, dan kom jij in aanmerking voor leefstijladvies. 

Meer structuur in je leven en gezondheid door de begeleiding van Doortast.
J.F.
Lees verder
Al jaren kampte ik met lage rugklachten. Dankzij de therapeuten van Doortast heb ik de perfecte modus gevonden met deze klachten om te gaan.
Daniel G.
Lees verder
Een fijne praktijk. Kundige en duidelijke therapeuten. Ik raad deze praktijk zeker aan.
Marjolein
Lees verder
Zeer prettige praktijk. Je kan altijd snel terecht en wordt kundig geholpen. Wat ik erg fijn vind is dat alle disciplines onder een dak te vinden zijn.
Carl
Lees verder
Dankzij de juiste therapie kan ik weer blessurevrij trainen en sporten
Greet
Lees verder
Door de dry needling behandeling kan ik mijn arm weer vrij bewegen
Joop
Lees verder
Het fijne aan Doortast is dat er veel verschillende methodieken worden toegepast
Esther
Lees verder
Bij Doortast maken ze het waar: vandaag bellen is morgen (soms ook al vandaag) een afspraak!
Anoniem
Lees verder
Ik had al meerdere fysio's bezocht voor mijn rugklachten, maar met de manuele therapie bij Doortast ben ik er eindelijk van af!
Carolien F
Lees verder
Na mijn zwangerschap bleef ik bekkenklachten houden. Met de deskundige begeleiding in de oefenzaal zijn mijn klachten verdwenen.
Sarah
Lees verder
Mijn dochter van 11 jaar kwam met knieklachten bij Doortast; met de therapie en huiswerkoefeningen zijn de klachten verdwenen en kan mijn dochter weer pijnvrij hockeyen.
Henk P.
Lees verder
Ik ben reuze tevreden over Praktijk Doortast!
Vorige
Volgende