Fysio aan huis

Waarom fysiotherapie aan huis?

Bent u ten gevolge van een operatie, blessure of aandoening slecht ter been en kunt u (voor een bepaalde periode) niet naar onze praktijk toekomen? Dat is uiteraard geen probleem. We komen gewoon naar u toe. 

Uiteraard geld er wel een beperking qua afstand dat wij bij u langs kunnen komen. Voor een aan huis behandeling staat een tijd van 45 minuten. Deze tijd staat voor reistijd en de behandelingen. 

Hoe gaan wij te werk?

U maakt een afspraak met een van onze therapeuten. Het liefst hebben wij de afspraken aan de randen van de dag of rondom het middag uur. 

Bij het eerste consult aan huis doen wij de intake en bepalen we samen met u het behandelplan. Hierin worden de doelen voor de therapie besproken en de intensiteit van de behandelingen.

Uiteraard gaan we meteen met u aan de slag.

Vaak is het zo dat er een samenwerking is een verwijzend arts of andere specialist. We koppelen ons behandelplan en geboekte resultaten altijd terug en / of overleggen met uw verwijzer waar nodig. 

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling aan huis? Neem gerust contact met ons op. We zijn te bereiken op 071-5230185. Mailen kan ook naar info@doortast.nl

De fysio is uw coach als het gaat om lichamelijke klachten. Wacht niet te lang om een afspraak met een van ons in te plannen.

Veelgestelde vragen

Ja. Vaak worden de behandelingen “fysio aan huis” vergoed vanuit het aanvullende pakket. Wilt u weten of en hoe u aanvullende verzekerd bent, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. 

Bent u geopereerd of heeft u een chronische indicatie voor fysiotherapie, dan worden uw behandelingen vergoed vanuit uw basisverzekering. !! Let op, bij een chronische indicatie worden de eerste 20 behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering vergoedt. Heeft u geen aanvullende verzekering, dan komen de kosten voor deze behandelingen voor uw rekening. 

Ja. Een behandeling fysiotherapie aan huis duurt langer (45 min) en dus wordt er een ander tarief in rekening gebracht. Of bij uw zorgverzekeraar, of bij u zelf als u niet aanvullend verzekerd bent. Wilt u meer info over onze prijzen, kijk dan onder het kopje tarieven. 

Dit is altijd afhankelijk van uw klachten en / of aandoening. Het liefst behandelen wij u in onze praktijk. Simpelweg omdat we daar veel meer materialen hebben om u zo goed als mogelijk te behandelen of te begeleiden. Vaak is het zo dat het behandeltraject begint bij u aan huis. Hebben we goed resultaat bereikt en kunt u verder in het traject naar de praktijk toekomen, dan heeft dit altijd onze voorkeur. 

Staat jouw vraag hier niet bij?

J.F.
Lees verder
Al jaren kampte ik met lage rugklachten. Dankzij de therapeuten van Doortast heb ik de perfecte modus gevonden met deze klachten om te gaan.
Daniel G.
Lees verder
Een fijne praktijk. Kundige en duidelijke therapeuten. Ik raad deze praktijk zeker aan.
Marjolein
Lees verder
Zeer prettige praktijk. Je kan altijd snel terecht en wordt kundig geholpen. Wat ik erg fijn vind is dat alle disciplines onder een dak te vinden zijn.
Carl
Lees verder
Dankzij de juiste therapie kan ik weer blessurevrij trainen en sporten
Greet
Lees verder
Door de dry needling behandeling kan ik mijn arm weer vrij bewegen
Joop
Lees verder
Het fijne aan Doortast is dat er veel verschillende methodieken worden toegepast
Esther
Lees verder
Bij Doortast maken ze het waar: vandaag bellen is morgen (soms ook al vandaag) een afspraak!
Anoniem
Lees verder
Ik had al meerdere fysio's bezocht voor mijn rugklachten, maar met de manuele therapie bij Doortast ben ik er eindelijk van af!
Carolien F
Lees verder
Na mijn zwangerschap bleef ik bekkenklachten houden. Met de deskundige begeleiding in de oefenzaal zijn mijn klachten verdwenen.
Sarah
Lees verder
Mijn dochter van 11 jaar kwam met knieklachten bij Doortast; met de therapie en huiswerkoefeningen zijn de klachten verdwenen en kan mijn dochter weer pijnvrij hockeyen.
Henk P.
Lees verder
Ik ben reuze tevreden over Praktijk Doortast!
Vorige
Volgende