Fysiotherapie

Doortast Fysiotherapie: persoonlijk, doelgericht en op maat

Wist u dat jaarlijks ruim een kwart van de Nederlanders wel eens een fysiotherapeut bezoekt? Rugpijn, nekklachten, een sportblessure of revalidatie na een operatie, het zijn allemaal redenen om fysiotherapie nodig te hebben. Natuurlijk kunt u ook met andere klachten bij ons terecht.

Wanneer u ons inschakelt, maken wij snel tijd voor u. Wij hebben geen wachtlijst en als u zich bij ons aanmeldt kunt u vaak al binnen twee dagen terecht.

Aanmelden voor fysiotherapie: de intake

Wanneer u zich bij ons aanmeldt, heeft u binnen twee dagen een afspraak. Samen met de fysiotherapeut bespreekt u uw klachten en uw wensen. Wanneer bent u tevreden met de behandeling, wat is uw doel tijdens deze behandeling? Wat ook bij de intake hoort, is een lichamelijk onderzoek. Door middel van dit onderzoek krijgt de therapeut een goed beeld van uw klachten.

Tot slot wordt tijdens de intake een behandelplan opgesteld en spreken we dit samen door. U heeft dan direct een idee van de inhoud van uw behandeling en het aantal uren fysiotherapie dat wij denken nodig te hebben.

De behandeling

Iedere behandeling is persoonlijk en fysiotherapie is voor niemand precies hetzelfde. Toch is er een aantal zaken dat voor iedereen gelijk is: 
  • We werken altijd aan de hand van uw persoonlijke behandelplan
  • We vragen u om thuis oefeningen te doen, om zo uw klachten positief te beïnvloeden
  • U heeft altijd contact met een vriendelijke, professionele behandelaar die goed naar u luistert
  • Als de behandeling niet voldoende resultaat geeft, passen we uw behandelplan aan en behoort het inschakelen van andere therapeuten tot de mogelijkheden 

Multidisciplinair team

In onze praktijk bieden we u meer dan enkel fysiotherapie. Besluiten we tijdens de intake of tijdens uw behandeltraject dat we meer voor u kunnen betekenen, dan gaan we uw behandelplan met meerdere therapeuten bespreken. Binnen de praktijk worden alle specialisaties aangeboden (zoals manuele therapie, acupunctuur en osteopathie), zodat de klachten vanuit verschillende invalshoeken of disciplines behandeld kunnen worden. Zo komen we, met alleen fysiotherapie of met een combinatie van therapieën, altijd tot een goed eindresultaat.

Aanmelden en starten

U kunt zich heel eenvoudig zelf aanmelden bij Doortast voor fysiotherapie, daarvoor is geen verwijzing van een arts nodig. Om een afspraak te maken vult u het formulier op onze website in, maar als u dat liever wilt, mag u ons ook altijd even bellen. Wij plannen uw afspraak zo snel mogelijk in en binnen enkele dagen kunt u bij de fysiotherapeut terecht.

Komt u met een chronische indicatie, dan is een verwijzing van de huisarts of specialist wel vereist.

De fysio is uw coach als het gaat om lichamelijke klachten. Wacht niet te lang om een afspraak met een van ons in te plannen.

Veelgestelde vragen

Jazeker. Doortast heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit wil zeggen dat fysiotherapie doorgaans vanuit uw aanvullende pakket vergoedt wordt. Wilt u weten hoeveel behandelingen u vergoed krijgt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. 

Ja dan kan. Fysiotherapie is Direct Toegankelijk. Dit betekend dat u geen verwijzing nodig heeft van een arts. Voor chronische indicaties, zoals herstel na een operatie of neurologische aandoeningen hebben we wel altijd een verwijzing nodig. 

Ja. Bij Doortast kunt u snel terecht. We werken niet met een wachtlijst dus het inplannen van een afspraak is snel gebeurd. We zijn zelfs op zaterdag geopend. 

Staat jouw vraag hier niet bij?

J.F.
Lees verder
Al jaren kampte ik met lage rugklachten. Dankzij de therapeuten van Doortast heb ik de perfecte modus gevonden met deze klachten om te gaan.
Daniel G.
Lees verder
Een fijne praktijk. Kundige en duidelijke therapeuten. Ik raad deze praktijk zeker aan.
Marjolein
Lees verder
Zeer prettige praktijk. Je kan altijd snel terecht en wordt kundig geholpen. Wat ik erg fijn vind is dat alle disciplines onder een dak te vinden zijn.
Carl
Lees verder
Dankzij de juiste therapie kan ik weer blessurevrij trainen en sporten
Greet
Lees verder
Door de dry needling behandeling kan ik mijn arm weer vrij bewegen
Joop
Lees verder
Het fijne aan Doortast is dat er veel verschillende methodieken worden toegepast
Esther
Lees verder
Bij Doortast maken ze het waar: vandaag bellen is morgen (soms ook al vandaag) een afspraak!
Anoniem
Lees verder
Ik had al meerdere fysio's bezocht voor mijn rugklachten, maar met de manuele therapie bij Doortast ben ik er eindelijk van af!
Carolien F
Lees verder
Na mijn zwangerschap bleef ik bekkenklachten houden. Met de deskundige begeleiding in de oefenzaal zijn mijn klachten verdwenen.
Sarah
Lees verder
Mijn dochter van 11 jaar kwam met knieklachten bij Doortast; met de therapie en huiswerkoefeningen zijn de klachten verdwenen en kan mijn dochter weer pijnvrij hockeyen.
Henk P.
Lees verder
Ik ben reuze tevreden over Praktijk Doortast!
Vorige
Volgende