Fysiotherapie

Wat doet fysiotherapie Doortast?

Moet u herstellen van een blessure, andere aandoening of operatie? Bij Doortast begeleiden u hier graag bij. U kunt bij ons terecht voor het verhelpen van uw lichamelijke klachten, maar ook voor het verbeteren van uw lichamelijke en mentale conditie. Kernwaarden die in onze praktijk centraal staan zijn: een vertrouwensband met de cliënt, een ontspannen sfeer en een doortastende, professionele aanpak, gericht op snel en zichtbaar resultaat. Door het regelmatig volgen van studies en cursussen houden wij ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het (fysiotherapie) vak. Ons Doel: u voorzien van de beste zorg op een fijne en professionele manier.

U maakt een afspraak.. En dan?

Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk wordt gestart met een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek. Eventueel kunnen wij met echografie duidelijk maken waar de problemen vandaan komen. Als we van mening zijn u te kunnen helpen met uw (hulp) vraag stellen we, samen met u, een behandelplan op waarna we met fysiotherapie van start gaan. Tijdens het traject begeleiden wij u ook bij het doen van de juiste huiswerkoefeningen, zodat u zelf ook op een positieve manier invloed uit kunt oefenen op uw klachten. Aan het einde van het behandel traject krijgt u altijd tips mee om herhaling van klachten te voorkomen.

Welke klachten komen er voor fysiotherapie in aanmerking?

Personen met klachten aan het bewegingsapparaat, zoals rug, nek en schouder, of stress- en werkgerelateerde klachten kunnen natuurlijk bij ons terecht. Maar ook bij postoperatieve klachten of een enkelblessure helpen wij u met fysiotherapie snel weer op de been. Wilt u een afspraak maken voor een consult fysiotherapie, dan kan dat telefonisch of door middel van het invullen van ons digitale formulier.

De fysio is uw coach als het gaat om lichamelijke klachten. Wacht niet te lang om een afspraak met een van ons in te plannen.

Veelgestelde vragen

Jazeker. Doortast heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit wil zeggen dat fysiotherapie doorgaans vanuit uw aanvullende pakket vergoedt wordt. Wilt u weten hoeveel behandelingen u vergoed krijgt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. 

Ja dan kan. Fysiotherapie is Direct Toegankelijk. Dit betekend dat u geen verwijzing nodig heeft van een arts. Voor chronische indicaties, zoals herstel na een operatie of neurologische aandoeningen hebben we wel altijd een verwijzing nodig. 

Ja. Bij Doortast kunt u snel terecht. We werken niet met een wachtlijst dus het inplannen van een afspraak is snel gebeurd. We zijn zelfs op zaterdag geopend. 

Staat jouw vraag hier niet bij?

J.F.
Lees verder
Al jaren kampte ik met lage rugklachten. Dankzij de therapeuten van Doortast heb ik de perfecte modus gevonden met deze klachten om te gaan.
Daniel G.
Lees verder
Een fijne praktijk. Kundige en duidelijke therapeuten. Ik raad deze praktijk zeker aan.
Marjolein
Lees verder
Zeer prettige praktijk. Je kan altijd snel terecht en wordt kundig geholpen. Wat ik erg fijn vind is dat alle disciplines onder een dak te vinden zijn.
Carl
Lees verder
Dankzij de juiste therapie kan ik weer blessurevrij trainen en sporten
Greet
Lees verder
Door de dry needling behandeling kan ik mijn arm weer vrij bewegen
Joop
Lees verder
Het fijne aan Doortast is dat er veel verschillende methodieken worden toegepast
Esther
Lees verder
Bij Doortast maken ze het waar: vandaag bellen is morgen (soms ook al vandaag) een afspraak!
Anoniem
Lees verder
Ik had al meerdere fysio's bezocht voor mijn rugklachten, maar met de manuele therapie bij Doortast ben ik er eindelijk van af!
Carolien F
Lees verder
Na mijn zwangerschap bleef ik bekkenklachten houden. Met de deskundige begeleiding in de oefenzaal zijn mijn klachten verdwenen.
Sarah
Lees verder
Mijn dochter van 11 jaar kwam met knieklachten bij Doortast; met de therapie en huiswerkoefeningen zijn de klachten verdwenen en kan mijn dochter weer pijnvrij hockeyen.
Henk P.
Lees verder
Ik ben reuze tevreden over Praktijk Doortast!
Previous
Next